NajavaSport

Jubilarna 15. biciklijada ŠIC NA BIC u novom e-izdanju

Detaljne upute za sudionike nalaze se na startu rute

Udruga Mladi za Marof poziva sve bicikliste na jubilarnu petnaestu rekreativnu novomarofsku biciklijadu ┼áIC NA BIC! Po┼íto je legendarna novomarofska biciklijada zami┼íljena prvenstveno kao dru┼żenje biciklista rekreativaca, zbog aktualnih mjera dru┼ítvenog distanciranja ne mo┼że se organizirati na na─Źin na koji smo to navikli. No, organizatori misle da to nije razlog da se na┼íi kota─Źi i pedale ne zavrte okolnim bregima i ove godine.

Ruta sadr┼żi 6 kontrolnih to─Źaka – link

Uz pomo─ç tehnologije, koja je posljednjih mjeseci donijela brojne promjene u na┼íe ┼żivote, udruga Mladi za Marof odlu─Źila je organizirati e-biciklijadu. Osmi┼íljena ruta je objavljena na webu (link ovdje), a sve ┼íto treba za sudjelovanje je pametni telefon, bicikl i naravno ÔÇô malo dobre volje!

Na svakoj kontrolnoj to─Źki nalazi se tabla sa rutom i uputama, te QR kodom koji vas vodi na web obrazac ─Źijim ispunjavanjem i prilaganjem fotografije potvr─Ĺujete da ste bili na kontrolnoj to─Źki.

Svaki sudionik ─çe morati ispuniti online prijavu te obi─çi svih 6 kontrolnih to─Źaka, i fotografijama potvrditi da je cijela ruta biciklijade odvo┼żena. Svi sudionici biciklijade koji odvoze cijelu rutu u razdoblju od 4. srpnja do 1.rujna, dobivaju na poklon majicu biciklijade, i to sa sloganom koji ─çe sami sudionici mo─çi predlo┼żiti i izglasati onaj koji im se najvi┼íe svi─Ĺa. Detaljne upute za sudionike biciklijade se nalaze na web stranici MZM-a te na FB eventu.

MZM i partneri u projektu kod starta rute u centru Novog Marofa. Gradona─Źelnik Sini┼ía Jenka─Ź zadnjih godina redovan je sudionik biciklijade ┼áic na bic.

Udruga Mladi za Marof isti─Źe da ovaj najdugovje─Źniji projekt udruge, biciklijada ┼áic na bic, nikad ne bi toliko napredovala bez pomo─çi dugogodi┼ínjih partnera, sponzora i donatora. Tako i kod ove e-biciklijade potporu su dali Biciklisti─Źki klub Maraton Beciklin, Grad Novi Marof, Turisti─Źka zajednica Grada Novog Marofa, Knauf Insulation Hrvatska te medijski pokrovitelj Radio Novi Marof.

Kontrolna to─Źka “Lu┼żec”. Knauf Insulation Hrvatska ove godine slavi 40 godina od osnutka tvrtke te su osigurali majice za sve sudionike biciklijade.

Sada kad sve znate, sjednite na bicikl, dr┼żite socijalnu distancu i odvozite novomarofskim krajem 15. ┼áIC NA BIC!

Detalj s prošlogodišnje 14. biciklijade Šic na bic