Loading Događanja
Deprecated: tribe_get_view je uklonjen od inačice 5.13.0! Umjesto toga, koristite On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance.. in /home/emarof/public_html/wp-includes/functions.php on line 4863

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Koncert: Zadruga / Overflow / Mario Kovač

14 veljače, 2020 @ 21:00 - 15 veljače, 2020 @ 5:00

Žestoki koncert u Staroj školi na Valentinovo! U Novi Marof stižu dva legendarna benda, koji ove godine slave 30 godina postojanja: ZADRUGA (Zlatar, rock) i OVERFLOW (Koprivnica / Varaždin, punk-rock).
Vrata su otvaorena od 21 sat, koncert počinje u 22 sata, a after uz DJ Maria Kovača traje sve do 5 ujutro! Više detalja pronađite na FB događaju.

ZADRUGA je zadnji put nastupila  27. lipnja 2015. u Staroj školi. Osim tri samostalna albuma i jednog u suradnji, pjesme Zadruge objavljene su na desetak različitih kompilacija i prigodnih izdanja. Sa 50-tak objavljenih vlastitih autorskih kompozicija, pjesme Zadruge obrađivali su i svirali mnogi drugi izvođači.

Prva mjesta na top listama rock izvođača u Hrvatskoj i Sloveniji, originalnost rock izričaja i beskompromisni živi nastupi Zadrugi su osigurali kultni status na domaćoj rock sceni. Iako s priličnom diskografskom pauzom Zadruga ne prestaje privlačiti nove generacije poklonika koji kroz nove medije otkrivaju bogatstvo i sadržajnost osebujnog stvaralačkog opusa.

Overflow

OVERFLOW “Ovaj bend iz Koprivnice uskoro obilježava 30 godina od osnutka i s vremenom su, zbog svoje odsutnosti, postali gotovo pa mitsko biće koje je hrvatsku glazbu svojedobno približilo svjetskoj javnosti, velikim europskim pozornicama i MTV-jevskoj publici. Shvativši da u rezervoaru još itekako ima goriva, odlučili su se na predstavljanje novih pjesama i snimanje novog albuma koji je već sad jedno od najiščekivanijih izdanja u 2020. Opisujući sebe „provokatorima koji postavljaju pitanja“, veselimo se njihovim novim pjesmama i provokativnim pitanjima!”

DJ Mario Kovač

DJ MARIO KOVAČ je poznat po svojim spektakularnim tulumima i mjuzom koja vas podsjeća na bolja vremena, a ta vremena nikad nisu pred nama, već su prošla… 😉 Osim što kirurškom preciznošću selektira najbolje od najluđeg, njemu ne manjka niti teatralnosti za vrijeme doktorske glazbene selekcije. Upravo takav party želite i to onda kad svi misle da spavate doma, a vi uživate uz najveće hitove svih vremena svemira. Pop, dance, rock i sve trash kategorije koje je glazba ponudila očekuju vas sve do 5:00 sati ujutro.

Detalji:

Početak:
14 veljače, 2020 @ 21:00
Kraj:
15 veljače, 2020 @ 5:00
Događaj Tags:
, , , , , , ,
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/623395818426543/

Organizator

Stara Škola
E-pošta:
info@staraskola.com.hr
Web stranica:
www.facebook.com/StaraSkolaNM/

Lokacija

Stara škola Novi Marof
Zagorska 31
Novi Marof, Varaždin 42220 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u