Radionica pisanja Projekata solidarnosti u ─îakovcu

─îAKOVEC, 8. sije─Źnja 2020. – Radionica pisanja Projekata solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na┬áradionicu pisanja projekata solidarnosti. Radionica je namijenjena svim organizacijama kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji┬á┼żele ste─çi uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Tijekom radionice djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU ─çe davati savjete na konkretne ideje za Projekte solidarnosti koje bi prijavitelji proveli u svojim lokalnim zajednicama. Predvi─Ĺeno trajanje radionica je ┼íest sati.

Ova radionica se organizira u suradnji s Eurodesk multiplikatorom, ACT Grupom iz ─îakovca.

Radionica u ─îakovcu ─çe se odr┼żati 8. sije─Źnja 2020. godine s po─Źetkom u 10,00 sati, u prostorima hotela Castellum, Vladimira Nazora 16, dvorana Zeleni Pozoj.

Prijave za radionice ─çe biti otvorene do 31. prosinca 2019. Prijavnica za radionicu u ─îakovcu se nalazi┬áovdje,┬áto─Źna satnica ─çe biti poslana sudionicima prije same radionice.

Agencija za mobilnost i programe EU mo┼że izvr┼íiti povrat putnih tro┼íkova javnog prijevoza (obavezan kontakt na mail prije kupovine putnih karata).

Vi┼íe informacija o prijavi projekata (uklju─Źuju─çi mogu─çnost besplatnog savjetovanja, dostupni prora─Źun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca) potra┼żite ovdje:┬áhttp://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/podrska/prijave/┬á

Za dodatne informacije kontaktirajte ess@mobilnost.hr, a vi┼íe informacija o programu Europske snage solidarnosti pro─Źitajte na┬áwww.europskesnagesolidarnosti.hr.