Radionica pisanja Projekata solidarnosti u Čakovcu

ČAKOVEC, 8. siječnja 2020. – Radionica pisanja Projekata solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na radionicu pisanja projekata solidarnosti. Radionica je namijenjena svim organizacijama kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji žele steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Tijekom radionice djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU će davati savjete na konkretne ideje za Projekte solidarnosti koje bi prijavitelji proveli u svojim lokalnim zajednicama. Predviđeno trajanje radionica je šest sati.

Ova radionica se organizira u suradnji s Eurodesk multiplikatorom, ACT Grupom iz Čakovca.

Radionica u Čakovcu će se održati 8. siječnja 2020. godine s početkom u 10,00 sati, u prostorima hotela Castellum, Vladimira Nazora 16, dvorana Zeleni Pozoj.

Prijave za radionice će biti otvorene do 31. prosinca 2019. Prijavnica za radionicu u Čakovcu se nalazi ovdje, točna satnica će biti poslana sudionicima prije same radionice.

Agencija za mobilnost i programe EU može izvršiti povrat putnih troškova javnog prijevoza (obavezan kontakt na mail prije kupovine putnih karata).

Više informacija o prijavi projekata (uključujući mogućnost besplatnog savjetovanja, dostupni proračun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca) potražite ovdje: http://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/podrska/prijave/ 

Za dodatne informacije kontaktirajte ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu Europske snage solidarnosti pročitajte na www.europskesnagesolidarnosti.hr.