Javno predstavljen portal emarof.info

Foto: emarof.info

U gradskom Centru za dru┼ítvene aktivnosti i nezavisnu kulturu Stara ┼ákola predstavljen je portal emarof.info gra─Ĺanima Novog Marofa. Ivan i Damjan, sudionici ovog projekta solidarnosti, predstavili su portal – glavni rezultat projekta eMarof. Osim izgleda i forme objavljenog portala, objasnili su prisutnima ┼íto su sve radili kako bi realizirali ovu ideju, ┼íto su ciljevi projekta i koje sljede─çe aktivnosti slijede. Tako─Ĺer su napomenuli da oni nisu profesionalni novinari i web dizajneri, da su zadnjih mjeseci dosta u─Źili o tome ali da im jo┼í uvijek nedostaje znanja i iskustva te su pozvali prisutne da pregledaju portal i daju konstruktivne prijedloge i ideje za usavr┼íavanjem portala. Naglasili su da je najva┼żniji dio portala kalendar sa najavama doga─Ĺaja, gdje ─çe gra─Ĺani na jednom mjestu imati pravovremene informacije o svim planiranim javnim doga─Ĺajima u gradu Novom Marofu.

Foto: emarof.info

Sljede─çi korak u projektu je ┼íirenje vijesti i najava doga─Ĺanja na dru┼ítvene mre┼że, ┼íirenje mre┼że partnera, tj. uklju─Źivanja jo┼í ustanova, udruga i pojedinaca u ovaj projekt kako bi portal dobivao ┼íto vi┼íe i ┼íto br┼że informacije ‘s terena’.

Izne┼íene su osnovne informacije o programu Europskih snaga solidarnosti kroz koje je ovaj projekt financiran, i poziv svim mladima koji ┼żele na ovaj na─Źin realizirati svoje vlastite ideje da se prijave za radionicu pisanja projekta solidarnosti u ─îakovcu 8. sije─Źnja.

Predstavljanju je nazo─Źio i gradona─Źelnik Novog Marofa Sini┼ía Jenka─Ź koji je izjavio da je ovaj projekt vrlo koristan za lokalnu zajednicu te da ─çe Grad podr┼żati i promovirati portal emarof.info kao i cijeli ovaj projekt.

Foto: emarof.info

Nakon predstavljanja portala zapo─Źeo je 5. Old School or no School festival u organizaciji udruge Mladi za Marof i kolektiva Stare ┼ákole, prvi doga─Ĺaj najavljen na portalu emarof.info !!!